Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα προσφορά αγάπης στην Ι.Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από την Ι.Μονή Βατοπαιδίου

Μια νέα μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε χθες στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προβαίνον...

Μια νέα μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε χθες στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προβαίνοντας έτσι σε μια ακόμα πράξη αγάπης και μάλιστα σε διάστημα επτά μόλις ημερών! 
Πιο συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα τού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ, παρελήφθη χθες ένας τόνος κατεψυγμένων πουλερικών, τα οποία θα διατεθούν, μέσω των κοινωνικών – φιλανθρωπικών δομών τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σε άπορες οικογένειες της περιοχής. 
Η τοπική μας Εκκλησία και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αμβρόσιος εκφράζουν εκ βάθους καρδίας τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και την Μοναστική του Αδελφότητα, διότι για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στο έργο τής κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή μεγάλης ανέχειας, ελέω οικονομικής κρίσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.