Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκησαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αλλά περιμένουν τις αποφάσεις για το τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο και περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για να γνω...

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο και περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για να γνωρίζουν εάν θα στεφθούν πρωταθλητές για 44η φορά στην ιστορία τους!
Ο Ντε λα Μπέγια σκόραρε δις για τους Πειραιώτες, με τους Μάριν, Ντα Κόστα και Τσόρι να βάζουν και αυτοί το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ. Πανηγύρισαν έξαλλα παρέα με τον κόσμο τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, που ετοιμάζονται πλέον για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη.
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα (λ.τ. 64' Καμπιάσο), Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς, Μαρίν (46' Ελιουνούσι), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Κούτρης, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68' Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοροβέσης, Νικολιάς (89' Καρανίκας), Βιντάλ (46' Μαμπουλού), Γιάκος.

Παναθηναϊκός με προοπτική
Νίκησε Ατρόμητο και πάει... Τούμπα! Ο Παναθηναϊκός με το παρθενικό γκολ του Μολίνς (86'), επικράτησε 1-0 των Περιστεριωτών και στρέφει το βλέμμα του στον ημιτελικό της Πέμπτης. Ανησυχία για Ζέκα.
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου (76' Λουντ), Χουλτ – Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουμάλ (55' Μολίνς), Εμποκού – Κλωναρίδης (72' Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ. 
Ατρόμητος: Θεοδωράκης – Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης – Μανιάτης (74' Νάτσος), Μπάγκα – Ούμπιντες, Τόνσο (66' Λημνιός), Ντιγκινί (84' Πλατέλλας) – Ντάουντα.

Έκανε το καθήκον του ο ΠΑΟΚ
Έκανε το καθήκον του στα Χανιά ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πέρασε από τα Περιβόλια επικρατώντας εύκολα 3-1 απέναντι στον Πλατανιά. 
Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γρήγορα γκολ των Ουάρντα (4') και Κάμπος (8') έβαλαν από νωρίς τα θεμέλια. Το τρίποντο ουσιαστικά καθάρισε από το 63', όταν ο Σάκχοφ πέτυχε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μενδρινός στο 78'. 
Πλέον, οι άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών. Αν συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα τους πιάσει στην πρώτη θέση, όμως υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία! 

ΑΕΚ με δυναμική
Οδυνηρή υπενθύμιση στον Λεβαδειακό ότι… γυρνά ο τροχός έκανε η ΑΕΚ! Με τον Αραούχο να πυροβολεί ξανά η «Ένωση» εκδικήθηκε τις δηλώσεις Κομπότη προ 4ετίας κι έσπρωξε τους Βοιωτούς στον υποβιβασμό (2-0) 
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπακασέτας, Αραβίδης, Πέκχαρτ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μεντί, Νιασέ, Καραχάλιος, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Λάτσι, Σίλβα

Τα άλλα αποτελέσματα
Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-0
Λάρισα-Ξάνθη 1-0
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 4-3
Ηρακλής-Παναιτωλικός 2-1


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.