HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Ματσάρα με πικρή γεύση...

Σε ένα ματς "φωτιά" η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επικράτησε στο Σκεπαστό της τοπικής ομάδος με σκορ 5-3, αν και έχανε στις αρχές της επανάληψ...

Σε ένα ματς "φωτιά" η Ζήρια/ΤΑΔ’93 επικράτησε στο Σκεπαστό της τοπικής ομάδος με σκορ 5-3, αν και έχανε στις αρχές της επανάληψης με 3-1.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν και τα τρία τέρματά τους σε άκρως κομβικά χρονικά σημεία, στο 3΄ και στο 45΄ με τον Μάκη Βραχλιώτη, που έφθασε συνολικά τα 14 στο πρωτάθλημα και στο 48΄ με τον Καράμπελα.
Έτσι οι φιλοξενούμενοι που σημειωτέον δεν διέθεταν σήμερα κανέναν τερματοφύλακά τους και μοιραία χρέη γκολκήπερ έκαναν ο Άγγελος Μπαμπίλης και στην συνέχεια ο Παναγιώτης Αυλωνίτης.
Δύο τέρματα πέτυχε ο Άγγελος Μπαμπίλης στο 14΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και στο 81΄, φθάνοντας συνολικά τα 17 στο πρωτάθλημα και από ένα οι Ηλίας Λαλιώτης στο 56΄  Ψυχογιάννης στο 64΄ και Αρβανίτης.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Μηλιάκης, Γ. Βορύλλας, Μπερτσουκλής, Παπαγιαννόπουλος, Δραγούτης, Καράμπελας, Μανίκας, Βραχλιώτης.
ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Μπαμπίλης, Αυλωνίτης, Χαραλάμπους, Αρβανίτης, Κανάγιας, Ζούδιος, Γκόφας (66΄ Σιμάτης), Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Κουνάβης (46΄ Γκέλλα), Μπούρδος (88΄ Κ. Ψυχογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.