HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου Αχαΐας για το Αχαϊκό Φεστιβάλ "Achaia FEST"

Τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Κούστα και ...

Τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Κούστα και είχαν συνεργασία για τη συμμετοχή του Δήμου Καλαβρύτων και παραγωγών της περιοχής στο πρώτο μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Achaia FEST, που θα γίνει από 11 έως 15 Μαΐου, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Παρών στην συνάντηση και ο βοηθός Δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς 
Ο Δήμος Καλαβρύτων υποστηρίζει την πρωτοβουλία και θα έχει ενεργό συμμετοχή στο Achaia FEST που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου. Ήδη έχει αποφασίσει τη συμμετοχή του και ο Δήμος Αιγιάλειας,  και ο Δήμος Ερυμάνθου, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή του Δήμου Πατρέων που παραχώρησε την πλατεία Γεωργίου.
Να σημειώσουμε ότι το Achaia FEST είναι ένα πολυδραστικό Φεστιβάλ που σκοπό έχει να αναδείξει και να προβάλλει τα προϊόντα και τις Επιχειρήσεις της Αχαΐας, αλλά και τους τουριστικούς προορισμούς και τα πολιτιστικά δρώμενα κάθε περιοχής της Αχαΐας.
Θα συμμετέχουν δεκάδες Επιχειρήσεις και παραγωγοί οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνον να παρουσιάσουν, αλλά και να πωλούν τα προϊόντα τους.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες τα προϊόντα και τις Επιχειρήσεις της Αχαΐας, ώστε να τα επιλέγουν και να προτιμούν στις αγορές τους.
Για αυτό, καθ όλη τη διάρκεια του πενθημέρου (11-15 Μαΐου) οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάζουν δωρεάν προϊόντα, να παίρνουν πληροφορίες για τις Επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ παράλληλα θα μπορούν να παρακολουθούν συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, με την ευθύνη του Ι.ΙΕΚ Βέργη, που είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, αλλά και χώρος γαστρονομίας που θα δημιουργούνται πιάτα με Αχαϊκά προϊόντα και θα προσφέρονται στους επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.