HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Του την... έπεσαν για τα καλά, οι πέντε  Δήμαρχοι Αχαΐας του Πρωθυπουργού, σήμερα το μεσημέρι στην σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο τη...

Του την... έπεσαν για τα καλά, οι πέντε  Δήμαρχοι Αχαΐας του Πρωθυπουργού, σήμερα το μεσημέρι στην σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο της Πάτρας αμέσως μετά τα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού, θέτοντάς του ζητήματα που αφορούν τους Δήμους και την μάχη που δίνουν, με άδεια ταμεία και χωρίς χρηματοδοτήσεις. 
Στη συνάντηση μετείχαν οι δήμαρχοι Πατρών Κώστας Πελετίδης, Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, Ερυμάνθου Θάνος Καρπής και Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς. Ακόμη συμμετείχαν ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, o περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του Δήμου Καλαβρύτων  και ανέφερε στον Πρωθυπουργό. τις ιδιαιτερότητες τόσο του ορεινού όγκου που κυριαρχεί, όσο και του ανάγλυφου της περιοχής, με τα πολλά και απομονωμένα χωριά, που πρέπει, όπως τόνισε, η κεντρική διοίκηση να προστατεύει και είναι συνεχώς αρωγός ώστε να παραμείνουν ζωντανά. Ο κ. Λαζουράς αναφέρθηκε επίσης, στους οδικούς άξονες που συνδέουν τα Καλάβρυτα, τονίζοντας οτι είναι επιβεβλημένο να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στην Πούντας - Καλαβρύτων στην "111" αλλά και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο. Τέλος αναφέρθηκε στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων, που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδες επισκεπτών και με την διαφαινόμενη αύξηση που θα επιφέρει επέφερε η Ολυμπία Οδός απαιτείτε η  χρηματοδότηση για την αλλαγή των αναβατήρων.
Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, άκουσε με προσοχή τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, παραδεχόμενος οτι υπάρχουν ορισμένα θεσμικά ζητήματα και αντικειμενικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν και υποσχέθηκε οτι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να στηριχθούν τόσο τα Καλάβρυτα όσο και οι υπόλοιποι ορεινοί Δήμοι.
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.