Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 9/4/17

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη χθες το πρωί στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,...

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες το πρωί στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν καθότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών και 2 μηνών και χρηματική ποινή 8.700 Ευρώ, για ναρκωτικά. Επιπλέον σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών για το ίδιο αδίκημα .

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή.
Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 50χρονη ημεδαπή, διότι διαπιστώθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ ότι είχε προβεί σε απευθείας ηλεκτροδότηση της οικίας της από στύλο της ΔΕΗ χωρίς να καταγράφεται η ενέργεια που καταναλώνεται.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη ο οποίος χθες το πρωί από ανασφάλιστη πόρτα εισήλθε σε οικία 90χρονης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε μία χρυσή της βέρα και τράπηκε σε φυγή. Η παθούσα δεν υπέστη καμία σωματική βλάβη ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου ένας 33χρονος ημεδαπός ο οποίος εισήλθε από παράθυρο, το οποίο είχε παραβιαστεί σε προγενέστερο χρόνο, σε οικία στο Αίγιο, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για κροτίδες
Συνελήφθη προχθές αργά το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας ένας 18χρονος ημεδαπός, καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο κουτιά, τα οποία περιείχαν εκατό συνολικά κροτίδες, κόκκινου χρώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.