HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 8/4/17

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Π...

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, σύμφωνα με την  οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης τριών ετών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 63χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την  οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού  που αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Γαλλικών Αρχών,  για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σύλληψη ημεδαπής  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 43χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών, για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το απόγευμα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μετέβησαν σε  πρακτορείο ΟΠΑΠ, στην Πάτρα, όπου απείλησαν με όπλο 61χρονο ημεδαπό, προσωρινά υπεύθυνο του πρακτορείου και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (380) ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για πλαστογραφία και  απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος  την 29/11/2016 εξέδωσε σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πακέτο σύνδεσης τριών τηλεφωνικών αριθμών, με τα δηλωτικά στοιχεία 59χρονου ημεδαπού, αφήνοντας ανεξόφλητους λογαριασμούς, χρεώνοντας τον παθόντα με το χρηματικό ποσό των  (1420) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής γυναίκας που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, με το οποίο διατάχθηκε η σύλληψη της για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.