Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 6/4/17

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και ενός μηνός για ναρκωτικά.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το απόγευμα,  αφού έκοψαν συρμάτινη περίφραξη οικοπέδου εισήλθαν σε αποθήκη αγροτικού συνεταιρισμού της περιοχής και αφαίρεσαν 40 μέτρα καλώδια μεταφοράς ρεύματος, αξίας 1000 ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.