Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 61χρονος παρέσυρε 7χρονη - άγνωστος έριχνε φόλες σε σκυλιά στο Καλέντζι

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιά...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου  δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στο Καλέντζι Αχαΐας, θανάτωσε ένα σκύλο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή, ενώ με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε  να θανατώσει ακόμα ένα σκύλο ιδιοκτησίας του 43χρονου.

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ  τραυματισμό ανήλικης
Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Πλατανόβρυση του Δήμου Ερυμάνθου, κατά το οποίο 61χρονος ημεδαπός παρέσυρε, οδηγώντας αυτοκίνητο, μια 7χρονη  ημεδαπή, η οποία διέσχιζε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της. Η τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.