Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα 5/4/17

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά...

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στα νότια.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και το μεσημέρι-απόγευμα. Το βράδυ βελτίωση Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες ε τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Πιθανότητα μεμονωμένες καταιγίδων από απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Τετ, 5 Απρ
Συννεφιά νωρίς το πρωί, βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.13 oC / 1 oC  με 8 km/h
Πεμ, 6 Απρ
Συννεφιά το πρωί,  βασικά καθαρός, αλλά και μικρή πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά τη νύχτα.15 oC / 2 oC  με 14 km/h
Παρ, 7 Απρ
Συννεφιά το πρωί, βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.13 oC / 3 oC  με 8 km/h
Σαβ, 8 Απρ
Αραιή συννεφιά.16 oC / 1 oC  με 7 km/h
Κυρ, 9 Απρ
Αυξημένη συννεφιά.16 oC / 4 oC  με 13 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.