HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή 12 Απριλίου 2017

Όλα έτοιμα για την 5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στο Παμπελοποννησιακό ...

Όλα έτοιμα για την 5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαϊας, τον Δήμο Πατρέων, τον Σύνδεσμο Προπονητών και τον Σύνδεσμο Διαιτητών έχει ήδη οργανώσει και την φετινή γιορτή, η οποία θα διεξαχθεί .
Ο αγώνας που θα παρακολουθήσουν φέτος οι θεατές που θα δώσουν το παρών στο Στάδιο, θα είναι σε στυλ «ΝΒΑ», αφού θα αναμετρηθούν η Δύση με την Ανατολή, με τους «Δυτικούς» να φοράνε μπλέ εμφανίσεις και τους «Ανατολικούς» λευκές.
Στην ομάδα της Δύσης προπονητές θα είναι ο Γιάννης Βογιατζής με τον Χρήστο Τσίκα, ενώ στον πάγκο της ομάδας της Ανατολής θα κάτσουν οι Βασίλης Φίλλιπας και Αλέκος Σπυρόπουλος.
Η επιλογή των ποδοσφαιριστών θα γίνει από τους προπονητές των ομάδων, σε συνεννόηση πάντα με τις ομάδες τους και τους παράγοντες αυτών.
Όπως ήδη γνωρίζετε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές του ΣΕΠΑ για νέο Δ.Σ., με το ψηφοδέλτιο να είναι ήδη γεμάτο από δυνατά ονόματα του χώρου και με μεγάλη προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Το παρών θα δώσει και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα βραβευτεί από το Σ.Ε.Π.Α.
Το σημαντικότερο όμως της εκδήλωσης, είναι όπως κάθε χρόνο η συλλογή τροφίμων για ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας που το έχουν ανάγκη, όπως και η ενίσχυση του Ταμείου Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών του Συνδέσμου.
Το «σλόγκαν» της φετινής γιορτής είναι το «Συνεχίζουμε ενωμένοι-ότι ξεκινήσαμε», θέλοντας οι άνθρωποι του Σ.Ε.Π.Α. να δείξουν ότι επιθυμούν και με το νέο Δ.Σ. να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο του Συνδέσμου, πάντα με την σημαντική βοήθεια και των άλλων φορέων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής :
15.00-15.30 : Προσέλευση αθλητών, παραλαβή αθλητικού υλικού και ομιλία προπονητών.
15.30-16.30 : Ομιλία Κώστα Κατσουράνη προς επίλεκτους ποδοσφαιριστές, Μικτές ομάδες, ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου, 7οΕΠΑΛ (σχολικός αθλητισμός), ποδοσφαιριστές και προπονητές του Νομού Αχαϊας.
16.30-17.00 : Προθέρμανση ομάδων και καλωσόρισμα του κόσμου από τους παρουσιαστές.
17.00-17.45 : Α’ Ημίχρονο.
17.45-18.00 : Βράβευση Κατσουράνη, Λαζανά και 4 ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
18.00-18.45 : Β’ Ημίχρονο
18.45-19.00 : Λήξη εκδήλωσης
Κατά την διάρκεια της γιορτής θα γίνει συλλογή τροφίμων, τα οποία θα τοποθετούνται άμεσα σε φορτηγάκι του Δήμου Πατρέων που θα βρίσκεται στο τερέν του γηπέδου.
Θα υπάρξει κουτί για την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών και στις 18.30 θα γίνει καταμέτρηση του ποσού που συγκεντρώθηκε και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου.
Θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με την εκδήλωση και εκλογές του Συνδέσμου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.