HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Γιουβέντους πέρασε και από το Καμπ Νου και θα είναι μαζί με τη Μονακό στους "4" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουβέντους έτοιμη για… κούπα! Η ομάδα του Αλέγκρι δεν δέχτηκε γκολ ούτε στη ρεβάνς (0-0) από την Μπαρτσελόνα και έχοντας προίκα το 3-0 ...

Γιουβέντους έτοιμη για… κούπα! Η ομάδα του Αλέγκρι δεν δέχτηκε γκολ ούτε στη ρεβάνς (0-0) από την Μπαρτσελόνα και έχοντας προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά.




1st Half Highlights HD - FC Barcelona vs... από RussellLerman
Στα ημιτελικά η ομαδάρα του Ζαρντίμ
Για τέταρτη φορά στην ιστορία στα ημιτελικά η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν για δεύτερη φορά απέναντι στην Ντόρτμουντ 3-1 και σφράγισαν το εισιτήριο. Μόλις στο 3’ ο Εμπαπέ σήκωσε το «Louis II» στο πόδι και στο 17’ ο Φαλκάο έκανε τους οπαδούς της ομάδας να σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλο. Η ομάδα του Τούχελ μείωσε στο 47’ με τον Ρόις, όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να… ψάξει την παράταση. Το κερασάκι στην τούρτα της Μονακό έβαλε ο Ζερμέν στο 81’.
Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Μεντί, Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Μπερνάρντο Σίλβα (90’ Ράγκι), Λεμάρ, Φαλκάο (67’ Ντιράρ), Εμπαπέ (81' Ζερμέν)
Ντόρτμουντ (Τούχελ): Μπούρκι, Πίστσεκ, Γκίντερ, Σωκράτης, Ντουρμ (26’ Ντεμπελέ), Βάιγκλ, Σαχίν (46’ Σμέλτσερ), Ρόις, Καγκάβα, Γκερέιρο (72’ Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ





AS Monaco vs Borussia Dortmund 3-1 - All Goals... από YNWAHD

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.