Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τον γύρο του διαδικτύου το Τσάμικο του Σκεπαστού στην Αγία Λαύρα!

Οι χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν ανήμερα της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στην Αγία Λαύρα, τον φυσικό τόπο απ όπου ξεκίνησε η επα...

Οι χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν ανήμερα της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στην Αγία Λαύρα, τον φυσικό τόπο απ όπου ξεκίνησε η επανάσταση, απόλαυσαν την συγκλονιστική αναπαράσταση την ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821 από την θεατρική ομάδα "Πάνος Μίχος" (δείτε εδώ) αλλά και τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού που με λεβεντιά παρουσίασαν παραδοσιακού χορούς. 
Το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" που είναι παρών σε κάθε Καλαβρυτινή εκδήλωση, μετέδωσε όλα τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν βρέθηκαν να παρακολουθήσουν τα πάντα.
Αυτό που έγινε όμως... viral, ήταν το βίντεο με τον λεβέντικο χορό από τους Σκεπαστιώτες που πραγματικά έκανε το γύρο του διαδικτύου ξεπερνώντας τις 32.000 αναπαραγωγές και πάνω από 5.000 αντιδράσεις, σχόλια, κοινοποιήσεις... και συνεχίζει...
Απολαύστε το πάλι:     
  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.