Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Peugeot εξαγόρασε την Opel από την GM αντί 2,2 δισ. ευρώ

Η Γαλλική εταιρεία που κατέχει την Peugeot και την Citroen ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι την συμφωνία εξαγοράς της ευρωπαϊκή...

Η Γαλλική εταιρεία που κατέχει την Peugeot και την Citroen ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι την συμφωνία εξαγοράς της ευρωπαϊκής μονάδας της General Motors, που κατέχει την OPEL.
Η συμφωνία έχει προκαλέσει ανησυχία στους εργαζομένους για απώλειες θέσεων εργασίας στα εργοστάσια του Ηνωμένου Βασιλείου της OPEL (Vauxhall), η οποία απασχολεί 4.500 εργαζομένους.
Η νέα αυτοκινητοβιομηχανία που δημιουργείται, θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης, πίσω από την Volkswagen, αλλά προσπερνώντας την Renault-Nissan.
Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι ήταν σε συνομιλίες στις 14 Φεβρουαρίου, τότε που συναντήθηκαν οι υπουργοί και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πιθανότατα συζήτησαν και το θέμα των περικοπών θέσεων εργασίας.
Το συνδικάτο Unite, δήλωσε ότι το προσωπικό Vauxhall στις εγκαταστάσεις στο Luton και στο Ellesmere Port είναι σε ανησυχία εδώ και μερικές εβδομάδες.
Χιλιάδες περισσότερους εργαζομένους που εμπλέκονται σε εκθεσιακούς χώρους της Vauxhall και της αλυσίδας εφοδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.