HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ: Εντυπωσιακή άσκηση ετοιμότητας μέσα σε σήραγγα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άσκηση μεγάλης κλίμακας αυτή τη φορά στις μεγάλες σήραγγες της Παναγοπούλας και συγκεκριμένα στην τρίτη μεγαλύτερη σήραγγα της χώρας, μή...

Άσκηση μεγάλης κλίμακας αυτή τη φορά στις μεγάλες σήραγγες της Παναγοπούλας και συγκεκριμένα στην τρίτη μεγαλύτερη σήραγγα της χώρας, μήκους 4,2χλμ. πραγματοποίησε η Ολυμπία Οδός που βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόδοση της Κορίνθου –Πατρών σε κυκλοφορία.
Οι τέσσερις σήραγγες, που βρίσκονται στο τμήμα μεταξύ Αιγίου και Ρίου, θα είναι τις επόμενες μέρες σε κυκλοφορία, δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς και άνετης οδήγησης αφού ο νότιος κλάδος των τριών σηράγγων θα εξυπηρετεί την κατεύθυνση προς Αθήνα και η βόρεια σήραγγα μήκους 3,2χλμ. την κατεύθυνση προς Πάτρα.
Τις 12 σήραγγες συνολικού μήκους 16χλμ. που κατασκευάστηκαν στην Κορίνθου- Πατρών συμπληρώνουν τα 350 μεγάλα τεχνικά έργα -80 γέφυρες, 242 άνω και κάτω διαβάσεις- και οι 400 αντιστηρίξεις.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτη Παπανικόλα: «Σε λίγες ημέρες θα δώσουμε στους χρήστες έναν ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, που θα προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση, ώστε να φτάνουν σε λιγότερο χρόνο από την Αθήνα στην Πάτρα».
Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται τα τελευταία «κομμάτια του παζλ», καθώς πραγματοποιούνται συνδέσεις των νέο-κατασκευασμένων τμημάτων και διαμορφώνεται κάθε ρεύμα κυκλοφορίας στην τελική του θέση, δίνοντας έτσι και την τελική εικόνα του αυτοκινητόδρομου.
Δείτε το βίντεο με την άσκηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.