HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ατρόμητη η... ΑΕΚ - Nίκη παραμονής η Λάρισα - ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Η Ένωση ήταν καλύτερη από τον Ατρόμητο και πήρε τη νίκη με γκολ του Μάνταλου που νωρίτερα ο βοηθός τον είχε ανακόψει κακώς με οφσάιντ. Ο...

Η Ένωση ήταν καλύτερη από τον Ατρόμητο και πήρε τη νίκη με γκολ του Μάνταλου που νωρίτερα ο βοηθός τον είχε ανακόψει κακώς με οφσάιντ. Ο άλλος βοηθός ακύρωσε καθαρό γκολ του Ατρόμητου αποτρέποντας την ισοφάριση.
Η ΑΕΚ μετά από πέντε μήνες πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Σκόρερ για την Ένωση ο Πέτρος Μάνταλος στο 57'. Ακυρώθηκαν δύο πεντακάθαρα γκολ για την ΑΕΚ στο 52' και για τον Ατρόμητο στο 77'. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα (72’ Τόνσο), Ούμπιδες, Πλατέλλας (72’ Λημνιός), Ντιγκινί (81’ Νταουντά), Λε Ταλέκ
ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (54’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο (90+2’ Γαλανόπουλος)

Nίκη παραμονής η Λάρισα, 1-0 τον Παναιτωλικό
Ίδρωσε πολύ για να τα καταφέρει η ΑΕΛ αλλά πήρε τη νίκη επί του αξιόμαχου Παναιτωλικόυ με το χρυσό διαγώνιο σουτ του Φάρκας κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Super League.
Η 5η νίκη των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα (όλες εντός έδρας) ίσως να αποδειχθεί και η πιο καθοριστική για την υπόθεση παραμονή. Η ΑΕΛ με το «τρίποντο» αυτό ξέφυγε 8 βαθμούς από τους Ηρακλή και Βέροια, που μοιράζονται την τελευταία θέση και 6 έξι από τον Λεβαδειακό, που βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πλέον, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια έχει δύο εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ενώ εκτός έχει να παίξει με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.
Οι ενδεκάδες:
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88΄ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81΄ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65΄ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58΄ Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75΄ Μουνιός), Ρόσα (68΄ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος

Υπάρχει ακόμα ζωή στην Βέροια!
Η Κέρκυρα με την εις βάρος της τεσσάρα δεν έπαθε μεγάλη ζημιά αφού από καιρό έχει σώσει την παρτίδα της παραμονής. Η Βέροια όμως, που νίκησε με 4-0, ανύψωσε το ηθικό της και πήρε κουράγιο να το παλαίψει...
ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' λ.τρ. Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας (64' Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (72' Μπελάιντ), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33' Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (65' Ονίλο), Επστάιν, Κέβιν, Ντιόγκο (46' Παμλίδης), Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.