Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ferrari - Η μεγάλη επιστροφή!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο grand-prix της φετινής σεζόν στη Formula 1. Πρώτη νίκη για τη Ferrari μετά τη Σιγκαπ...

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο grand-prix της φετινής σεζόν στη Formula 1. Πρώτη νίκη για τη Ferrari μετά τη Σιγκαπούρη το 2015.
Όλα κρίθηκαν στη στρατηγική. Ο Hamilton μπήκε στα pit για αλλαγή ελαστικών στον 18ος γύρο, έβαλε τη μαλακή γόμα για να πάει μέχρι τέλους αλλά μάλλον οι υπεύθυνοι στρατηγικής της γερμανικής ομάδας δεν έκαναν καλά τους υπολογισμούς τους. Ο Lewis κόλλησε πίσω από τη Red Bull του Max Verstappen και όταν έξι γύρους μετά ο Vettel έκανε το δικό του pit stop, επέστρεψε στην πίστα μπροστά τους!
Από εκεί και πέρα, φάνταζε σαν βόλτα στο πάρκο, με τον Γερμανό απλά να διαχειρίζεται το προβάδισμά του, την ώρα που ο Hamilton παραπονιόταν για υποστροφή αλλά και την απόδοση των ελαστικών του. Προς το τέλος ο teammate του στη Mercedes, Valtteri Bottas, βρέθηκε πολύ κοντά του αλλά όπως αναμενόταν, δεν είχαμε εμφύλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.