HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επίκεντρο την Αγία Λαύρα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Kορυφώνονται το Σάββατο, 25 Μαρτίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις των Καλαβρυτινών, στο χώρο όπου ορκίστηκαν οι αγωνιστές του ’21, μπροστά ...

Kορυφώνονται το Σάββατο, 25 Μαρτίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις των Καλαβρυτινών, στο χώρο όπου ορκίστηκαν οι αγωνιστές του ’21, μπροστά στο Ιερό Λάβαρο του Αγώνα, από τον Επίσκοπο Παλαιών Πατρών Γερμανό και απ’ όπου ξεκίνησε ο αγώνας για την Ελευθερία, στο Ιστορικό Μοναστήρι, το Μοναστήρι σύμβολο του ελληνισμού, στην Αγία Λαύρα
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στην Αγία Λαύρα, στις οποίες όλοι μας πρέπει να παραβρεθούμε:
07:00 Θεία λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ.
10:25 Τέλος παράταξης στο Πανελλήνιο Ηρώο Αγωνιστών 1821 στην Αγία Λαύρα.
10:35- Άφιξη επισήμων.- Τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων.- Κατάθεση στεφάνων - Τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη ενδόξων ηρώων.- Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
11:25 Δοξολογία στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας.
11:40 Ομιλία 
11:50 Αναπαράσταση Ορκωμοσίας των Αγωνιστών και κήρυξης της Επανάστασης 1821 από το Θεατρικό Όμιλο Καλαβρύτων «Πάνος Μίχος».
12:40 Στρατιωτική Παρέλαση.
12:50 Παρουσίαση εθνικών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού.
14:15 Απονομές στους νικητές του Ποδηλατικού Γύρου «Θυσίας» στη διαδρομή Πάτρα - Χαλανδρίτσα - Καλάβρυτα - Αγία Λαύρα, στο χώρο του Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.