HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα νέα... "φτερά" της Ελβετικής Αdvance δοκιμάστηκαν στα Καλάβρυτα

Τις τελευταίες μέρες ένα πολύ θετικό γεγονός διαδραματίστηκε στην χώρα μας και στα Καλάβρυτα. Η ελβετική εταιρία Αdvance επέλεξε την χώρ...

Τις τελευταίες μέρες ένα πολύ θετικό γεγονός διαδραματίστηκε στην χώρα μας και στα Καλάβρυτα. Η ελβετική εταιρία Αdvance επέλεξε την χώρα μας και τα Καλάβρυτα με την διεθνή ομάδα της, για να κινηματογραφήσει και να φωτογραφίσει την νέα της πτερύγια Sigma10 . Με αφορμή αυτό το γεγονός θα γίνει ειδικό αφιέρωμα για τα Καλάβρυτα με εξώφυλλα στα γνωστά περιοδικά που έχουν παγκόσμια εμβέλεια. 
Οι εντυπωσιακές δοκιμές στον Βελιά έγινα την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017
Ο Διονύσης Βλασσόπουλου (flyfreedom) που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της advance στην Ελλάδα δήλωσε: 
"Στην προσπάθεια να οργανώσω αυτό το Concept αρκετοί φίλοι πιλότοι στάθηκαν αρωγοί και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Αντρέα Μέρελη, Χρήστο Μπακούνη, Δημήτρη Κωσταντάρα, Παναγιώτη Σαββελώνα, Γιάννη Ξηρό, Βαγγέλη Τσούκα και τον Σάκη για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα το δούμε στο μελλον να ξετυλίγεται μπροστά μας τους επόμενους μήνες."
Αξίζει να σημειωθεί ο τι ο εκλεκτός φίλος και μέλος της Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας, Δημήτρης Κωνσταντάρας ξενάγησε τόσο στα Καλάβρυτα όσο και στο Σανταμέρι και όπως μας μετέφερε, οι ξένοι επισκέπτες μας, εντυπωσιάστηκαν με το τοπίο και έλεγαν πως θα έρθουν πάλι για να πετάξουν σε αυτό το πανέμορφο μέρος!






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.