Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Απόβαση» των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση για τη στήριξη του αγροτικού τομέα, αναμένεται να ζητήσουν εκατοντάδες αγρότες από όλη την Κρήτη, που έ...

Τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση για τη στήριξη του αγροτικού τομέα, αναμένεται να ζητήσουν εκατοντάδες αγρότες από όλη την Κρήτη, που έφθασαν το πρωί με τα πλοία της γραμμής στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη, στην Αθήνα, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, αλλά και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων με το κόστος παραγωγής είναι στο επίκεντρο των αιτημάτων του αγροτικού συλλαλητηρίου.
Οι αγρότες από το Ηράκλειο και το Λασίθι, μετά την άφιξή τους το πρωί στον Πειραιά, θα συναντηθούν με τους συναδέλφους τους από το Ρέθυμνο και τα Χανιά και στις 7:30 το πρωί θα μεταβούν με τον ηλεκτρικό από τον σταθμό του Πειραιά στην πλατεία Βάθη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία τους.
Στα πλοία μαζί με τους αγρότες έχουν επιβιβασθεί και εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων προκειμένου να στηρίξουν την κινητοποίηση των αγροτών και να συμπαρασταθούν στα αιτήματα τους. Στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών αλλά και αγρότες τόσο από την Πελοπόννησο όσο και από περιοχές της Μακεδονίας, που αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα η με λεωφορεία ή αυτοκίνητα.
από enikos.gr
Δείτε το βίντεο:

Η «απόβαση» των αγροτών στην Αθήνα... από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.