Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψεύτικο προφίλ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κυκλοφορεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ψεύτικο προφίλ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, κυκλοφορεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την εξαπάτηση αυτή η Ιερά Μητρό...

Ψεύτικο προφίλ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, κυκλοφορεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την εξαπάτηση αυτή η Ιερά Μητρόπολη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Πληροφορηθήκαμε ότι εις τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Ενημέρωσης (social media) χρησιμοποιείται το όνομα και η φωτογραφία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας από επιτήδειους που προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από συνανθρώπους μας, με το πρόσχημα φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.
Επειδή εις το παρελθόν υπήρξε παρόμοια προσπάθεια εξαπάτησης του ιδίου του Μητροπολίτου μας, που ως αποτέλεσμα είχε την σύλληψη των δραστών, ενημερώνουμε το Χριστεπώνυμο πλήρωμα να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικό και οποτεδήποτε υποπέσει στην αντίληψη του παρόμοια κίνηση, να προσφύγει άμεσα στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.