HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Διάλυσε" τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Νίκη και για Ολυμπιακό - Όλες οι φάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εκπληκτικός Αραούχο προκάλεσε ντελίριο στο ΟΑΚΑ και παραμιλητά στον ΠΑΟΚ και χάρισε στην «Ένωση» τεράστια σε έκταση και σημασία νίκη (3...

Ο εκπληκτικός Αραούχο προκάλεσε ντελίριο στο ΟΑΚΑ και παραμιλητά στον ΠΑΟΚ και χάρισε στην «Ένωση» τεράστια σε έκταση και σημασία νίκη (3-0).
Με δυο απίστευτα γκολ -στα 49 δευτερόλεπτα του αγώνα και στο 85’- ο Αργεντινός διέλυσε τον «δικέφαλο του Βορρά» και υπέγραψε τον θρίαμβο που επιτρέπει στην «Ένωση» να πλησιάσει ακόμα και στην τρίτη θέση.
Εξαιρετικός και ο Βάργκας, ξεχαρβάλωσε μαζί με τον Γκάλο την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αραβίδης, επιστρέφοντας και σκοράροντας στις καθυστερήσεις.
Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο ο ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ομάδας του Χιμένεθ και έχει ως μόνη δικαιολογία για την έκταση του σκορ τη (σωστή) αποβολή του Μαλεζά στο 53’.

Επέστρεψε στις νίκες με Τσόρι ο Ολυμπιακός
 Ότι δεν κατάφερε στο ανεπανάληπτο τετ α τετ ο Ανδρούτσος στο 35' το έκανε ο Ντα Κόστα στο 36'. Φαλτσαριστή σέντρα του Φορτούνη από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και το 1-0 ήταν γεγονός, σκορ που παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.
Στην επανάληψη και πάλι ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος όμως ο Πλατέλλας δεν κατάφερε να νικήσει τον Λεάλι. Κάπου εκεί ο Βούζας έκανε πιο ορθολογική τη διάταξη περνώντας τον Ανσαριφάρντ αντί του Τσόρι Ντομίνγκες σαν καθαρό πλέον επιθετικό. Ο Ιρανός τον δικαίωσε άμεσα αφού μετά από συνδυασμό των Ανδρούτσου και Φορτούνη έκανε το 2-0 με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Ντα Κόστα, Φορτούνης, Ντομίνγκες (Ανσαριφάρντ 59'), Μάριν (Ελιουνούσι 65'), Καμπιάσο (Μπουχαλάκης 73'), Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Παρέδες, Ρέτσος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ούμπιδες, Τόνσο (Βασιλείου 74'), Ζησόπουλος, Πλατέλλας (Ντιγκινί 66'), Μανιάτης, Ντάουντα, Λημνιός (Λε Ταλέκ 83'), Κατράνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.