Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μπάγερν «διέλυσε» την Άρσεναλ - Πρόκριση και για ΡΕΑΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε δύο εβδομάδες η Μπάγερν «διέλυσε» δύο φορές την Άρσεναλ και με συνολικό σκορ 10-2 την έβγαλε εκτός Champions League. Το 5-1 στο...

Μέσα σε δύο εβδομάδες η Μπάγερν «διέλυσε» δύο φορές την Άρσεναλ και με συνολικό σκορ 10-2 την έβγαλε εκτός Champions League. Το 5-1 στο Μόναχο ήταν μόνο η αρχή για τους Βαυαρούς, που συνέτριψαν με το ίδιο σκορ τους «κανονιέρηδες» και στο Λονδίνο, παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στις 17 Μαρτίου στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν. Πρώτη φορά που η Άρσεναλ δέχεται 10 γκολ σε διπλά παιχνίδια, ενώ αυτή ήταν η πιο βαρειά ήττα της σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, προηγήθηκε στο 20' με το βολέ του Γουόλκοτ. Οι ελάχιστες ελπίδες που είχαν οι «κανονιέρηδες» για να φέρουν τα πάνω κάτω εξαφανίστηκαν στο 53' με το πέναλτι-αποβολή που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος. Ο Κοσιενλί ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα του Έλληνα ρέφερι, με τον Πολωνό να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» και να φράφει το 1-1. Από κει και πέρα οι Γερμανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι από το τραγικό λάθος του Οσπίνα στο 63' πήραν το προβάδισμα με τον Ρόμπεν. Στο 78' ο Ντάγκλας Κόστα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, και με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (80'-86') ο Βιδάλ «υπέγραψε» το νέο θρίαμβο της Μπάγερν.
ΆΡΣΕΝΑΛ (Βενγκέρ): Οσπίνα, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μπεγερίν, Μονρεάλ, Ράμσεϊ (72' Κοκελίν), Τσάκα, Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν, Ζιρού (72' Οζίλ), Αλέξις Σάντσες (73' Πέρες).
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Αντσελότι): Νόιερ, Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Ρόμπεν (71' Ντάγκλας Κόστα), Τιάγκο Αλκάνταρα (79' Αλκάνταρα), Ριμπερί (79' Κίμιχ), Λεβαντόφσκι

Νάπολι - ΡΕΑΛ - 1-3
Η Ρεάλ πέρασε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο στο «Σαν Πάολο», με τη Νάπολι να προηγείται 1-0 (24' Μέρτενς), όμως το φίδι από την τρύπα για τη «βασίλισσα» έβγαλε ο Σέρχιο Ράμος. Με δύο κεφαλιές, σε ισάριθμα κόρνερ, σε διάστημα πέντε λεπτών (52', 57') έφεραν το ματς τούμπα με τη Ρεάλ να παίρνει τελικά και δεύτερη νίκη με 3-1 (90+1' Μοράτα) και να προκρίνεται για 7η διαδοχική σεζόν στα προημιτελικά του Champions League.
ΝΑΠΟΛΙ (Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Αλαν (56' Ρογκ), Χάμσικ (75' Ζιελίνσκι), Ντιαβαρά, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (70' Μίλικ).
ΡΕΑΛ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρος, Καζεμίρο, Μόντριτς (80' Ισκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μοράτα), Μπέιλ (68' Λούκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.