Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι ιστορικές αλλαγές στην Σούπερ Λίγκα που θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε από την αμέσως επόμενη σεζόν την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, στις οποίες θα...

Το ΔΣ της Super League αποφάσισε από την αμέσως επόμενη σεζόν την ανάδειξη πρωταθλητή μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, στις οποίες θα συμμετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου μεταφέροντας τη βαθμολογία τους.
Σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό, και προκειμένου να γίνει η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 εν όψει 2018/19, οι δύο τελευταίες ομάδες, 15η και 16η, την προσεχή σεζόν θα πέσουν απευθείας στη Football League, ενώ ο 13ος και ο 14ος θα δίνουν πλέι οφ υποβιβασμού/ανόδου με τον δεύτερο της Football League. Ο πρωταθλητής της Football League θα ανεβαίνει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.
Όσον αφορά στη συζήτηση για τα τηλεοπτικά και την ανακατανομή εσόδων, αυτή αναβλήθηκε.
Η ανακοίνωση της Super League: 
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό (ΕΠΟ) η αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος της Super League, με τη συμμετοχή 14 ομάδων από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
2/ Το θέμα της αναδιανομής των εσόδων από την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων συζητήθηκε εκτενώς, τέθηκαν διάφορες παράμετροι και οριστική απόφαση θα ληφθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.
3/ Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου η Super League θα αιτηθεί από την ΕΠΟ τα ακόλουθα:
α/ Να επανέλθει η Α’ ΕΟΟΔ στη δικαιοδοσία της Super League.
β/ Να καταργηθεί το παράβολο επικύρωσης επαγγελματικών συμβολαίων ποδοσφαιριστών.
γ/ Να τροποποιηθεί η αναλογία διανομής των πειθαρχικών προστίμων από 60%-40%, σε 25%-75%.
δ/ Να πραγματοποιηθεί συμψηφισμός οφειλής ΕΠΟ προς ΠΑΕ από το Solidarity της UEFA, με οφειλές της Super League για αμοιβές διαιτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.