Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Πρωτόκολλο Συνεργασίας Υπουργείου Παιδείας και Ανοικτού Πανεπιστημίου

Παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας, κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη,  ο Πρόεδρος της  Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής κ. Βασ...

Παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας, κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη,  ο Πρόεδρος της  Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής κ. Βασίλης Καρδάσης, και ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος υπέγραψαν σήμερα, Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, Πρωτόκολλο Συνεργασίας ανάμεσα στους δύο φορείς. Η υπογραφή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Π. στην Περιβόλα Πατρών.
Το εν λόγω Πρωτόκολλο αφορά στην ανάληψη και υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στο πεδίο της εκπαίδευσης, της έρευνας, της ενημέρωσης και της μεταφοράς τεχνογνωσίας, αλλά και της διασύνδεσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την Ανώτατη εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την επιτυχημένη συνεργασία των εν λόγω φορέων.
Στη συνέχεια, ο  Υφυπουργός Παιδείας, κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης,  ο Πρόεδρος της  Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής κ. Βασίλης Καρδάσης, ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Ανδρουλάκης  και ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μετέβησαν  στο Κέντρο Εγκατάστασης Προσφύγων LM Village στη Μυρσίνη Ηλείας, προκειμένου η Διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου  να προχωρήσει στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ηλ. υπολογιστών, εκτυπωτών κ.ά.).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.