Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου για το ασφαλιστικό αγροτών

Σε αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ» του Δήμου Αιγιαλείας, ασφυκτικά γεμάτη από Λογιστές - Φοροτεχνικούς, πραγματοποιήθη...

Σε αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ» του Δήμου Αιγιαλείας, ασφυκτικά γεμάτη από Λογιστές - Φοροτεχνικούς, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ, και ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ» που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Ορκωτός Λογιστής Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος Επιστημονικός συνεργάτης του TAXHEAVEN.
Από τον Εισηγητή αναπτύχτηκαν με κάθε λεπτομέρεια οι υποχρεώσεις που έχουν τόσο ως προς την φορολογία εισοδήματος, όσο και ως προς το ΦΠΑ οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του κανονικού και του ειδικού καθεστώτος, καθώς και οι λοιποί φορολογούμενοι που έχουν και αγροτικό εισόδημα παράλληλα με τα εισοδήματα τους από άλλες πηγές. Επίσης αναπτύχτηκαν τα ισχύοντα από το 2017 με βάση τον νέο ασφαλιστικό νόμο σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές στους αυτοαπασχολούμενους αγρότες, στις οικογενειακές αγροτικές εκμεταλλεύσεις, στους εργάτες των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και στους εργάτες γης.
Η Τοπική Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κουτρουμάνης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στους Λογιστές – Φοροτεχνικούς της Αιγιαλείας για την μαζική συμμετοχής τους.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.