HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Στοίχησαν... οι απουσίες

Για ακόμη μία αναμέτρηση τα Καλάβρυτα παρατάχθηκαν με "πειραματική" ενδεκάδα, ελέω των σημαντικών απουσιών (Σταματόπουλος, Ανα...

Για ακόμη μία αναμέτρηση τα Καλάβρυτα παρατάχθηκαν με "πειραματική" ενδεκάδα, ελέω των σημαντικών απουσιών (Σταματόπουλος, Αναγνωστόπουλος και Σταθόπουλος), και έτσι η ισοπαλία (0-0) θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι στο Δρέπανο, στο γήπεδο "Θόδωρος Χρυσανθόπουλος".
Οι παίκτες του Νίκου Γιαννόπουλου παίζοντας περισσότερο με πάθος παρά με συγκεκριμένη τακτική, μετά την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία τους επί του Μεγάλου Δικεφάλου και κατάφεραν να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Παρά το γεγονός πως έφτασαν κοντά στην 4η εκτός έδρας νίκη τους, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις προσπάθειές τους.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Κανελλόπουλος, Αλεξόπουλος Αλευρίτης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Μπαχάς, Κουτρουμάνης, Γ. Τσαβαλάς (76΄ Λιακόπουλος), Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.