Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Μίλησε" ο νόμος της Τούμπας - τρίτη σερί ήττα για τον ΟΣΦΠ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού επικράτησε με 2-0 χάρις στα γκολ των Σάχοβ στο 53' και του Πρίγιοβιτς λί...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού επικράτησε με 2-0 χάρις στα γκολ των Σάχοβ στο 53' και του Πρίγιοβιτς λίγα λεπτά αργότερα. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, που υποχρέωσαν στην τρίτη συνεχόμενη ήττα τους "ερυθρόλευκους" και έβαλαν  "φωτιά" στο πρωτάθλημα.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής
Ο Ηρακλής κρατούσε για 90 λεπτά το βαθμό στο Περιστέρι, αλλά ο Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από πάσα του MVP, Πλατέλλα, έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Ατρόμητο. Τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς SuperLeague o Σα Πίντο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Ούμπιδες, Μανιάτης, Πλατέλλας, Τόνσο (72' Λε Ταλέκ), Λημνιός (61' Ντιγκινί), Ντάουντα (85' Βασιλείου)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Κούρος, Δώνης, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (79' Σαραμαντάς), Λεοζίνιο, Πασάς (59' Γροντής), Περόνε (89' Μπαστακός)

Νίκη παραμονής για τους «νησιώτες»
Ο Μάσα στο 38΄ με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ωστόσο, οι "Φαίακες" δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν στο 70΄ με το σουτ του Ντουάλα και στο 83΄ με τον Τουράμ ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα του αγώνα. Σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα "τρίποντα" μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Γρηγορίου, που έφτασε με μεγάλη ανατροπή στη νίκη, ενώ ακολουθούν δύο ματς στην έδρα της με τη Βέροια και τον Ηρακλή.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77' Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (46' Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Κόντος (73' Νίκιτς), Σιόντης, Κέβιν Ντιόγκο (63' Επστάιν), Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ.

Νίκη Ευρώπης για Ξάνθη
Το 14ο γκολ του Χαμζά Γιουνές στη Super League ήταν ικανό να δώσει στη Ξάνθη τη νίκη με 1-0, εντός έδρας, επί του Πλατανιά για την 23η αγωνιστική με τους "ακρίτες" να συνεχίζουν να κυνηγούν την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Καμαρά (82' Μεχία), Τριάδης, Βασιλακάκης (89' Πιζέλι), Λάζιτς (68' Λουσέρο), Γιουνές
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας (56' Γουνδουλάκης), Πριντέτα, Καρυπίδης, Μουνάφο, Μενδρινός (85' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε, Στάθης, Βάντερσον (81' Αποστολόπουλος), Μανούσος, Σίγκνεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.