HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τρία γκολ με ανατροπή στο καλύτερο ματς της χρονιάς

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε γκολ, ανατροπές και δοκάρια, τα Καλάβρυτα πήραν παλικαρίσια νίκη με 3-2 εκτός έδρας απέναντι στα ...

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε γκολ, ανατροπές και δοκάρια, τα Καλάβρυτα πήραν παλικαρίσια νίκη με 3-2 εκτός έδρας απέναντι στα Ψηλαλώνια και έδειξαν πως έχουν ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους μόλις στο 13' μετά από μία ολιγωρία στην άμυνα της ομάδας του Νίκου Γιαννόπουλου. Ωστόσο, δέκα λεπτά περίπου αργότερα τα Καλάβρυτα ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθόπουλου ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν να επιδείξουν ακόμη δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη τα Ψηλαλώνια κατάφεραν να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ με 2-1 και να πιστέψουν πως μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Όμως τα Καλάβρυτα δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 55' ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος με ωραία κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-2. Από και έπειτα οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα κρεσέντο ευκαιριών με τον Σταθόπουλο και τον Ντιουφ ενώ και ο Αλευρίτης με εξαιρετικό σουτ αστόχησε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Στο 77΄το ποδόσφαιρο απέδωσε δικαιοσύνη και μετά από όμορφο γύρισμα του Σταθόπουλου, ο Ντιουφ έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το τελικό 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Για τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ έπαιξαν οι: Λέσης, Παπαδάτος (Μπαχάς), Αλευρίτης, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Δημόπουλος, Κουτρουμάνης, Σταθόπουλος, Αναγνωστόπουλος Θ, Αναγνωστόπουλος Γ, Ντιουφ

Β Όμιλος
Δόξα Ελαιώνα-ΑΕ Πάτρα 2005 1-1
Φοίνικας Σαλμενίκου-Μέγας Δικέφαλος 0-0
Ψηλαλώνια-Καλάβρυτα 2-3
Δρέπανο-Ακράτα 1-2
Αετός Πατρών-Αστέρας Τέμενης 1-0
Αετός Ρίου-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-3
Δήμος Διακοπτού-Δαβουρλής 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.