HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγριο ξύλο Αγροτών - Ματ στο κέντρο της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση, ξύλο και χημικά με το «καλημέρα» έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τους αγρότες από την Κρήτη που έχουν συγκεντρωθεί σ...

Ένταση, ξύλο και χημικά με το «καλημέρα» έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τους αγρότες από την Κρήτη που έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βάθη, διαμαρτυρόμενοι για την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει ο αγροτικός τομέας.
Από νωρίς, αγρότες προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ μπροστά από την είσοδο του υπουργείου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα νέο, πρώτο κύμα επεισοδίων. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν αλλά για λίγο. Αντιπροσωπεία των αγροτών ζήτησε να παραδώσει ψήφισμα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό. Αυτό ήταν και η σπίθα που προκάλεσε το δεύτερο κύμα επεισοδίων, με τους αγρότες να επιτίθενται στις δυνάμεις των ΜΑΤ με τις μαγκούρες και να πετούν πέτρες και τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη χημικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.