HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΦΚΑ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τα μπλοκάκια (ΟΔΗΓΙΕΣ)

Τέθηκε πριν από λίγο σε εφαρμογή στον ΕΦΚΑ η πλατφόρμα για τη διαχείριση συμβάσεων από τα μπλοκάκια. Η εφαρμογή προβλέπει διαδικασία ...

Τέθηκε πριν από λίγο σε εφαρμογή στον ΕΦΚΑ η πλατφόρμα για τη διαχείριση συμβάσεων από τα μπλοκάκια.
Η εφαρμογή προβλέπει διαδικασία αποδοχής απο τον εργαζόμενο των στοιχείων που θα καταχωρίσουν οι εργοδότες καθώς και ειδικές κατηγορίες ασφαλίστρων για όσους δεν εχουν καλύψεις από ΕΟΠΥΥ, επικουρικό ή και εφαπαξ.
Μέσω της υπηρεσίας Ενημέρωση Ασφαλισμένων για Συμβάσεις Παρ. 9, Άρθρ. 39 Ν.4387/2016 (Δ.Π.Υ.) ολοκληρώνεται η αποδοχή των όρων σύμβασης από μέρους του ασφαλισμένου. Εφόσον ο ασφαλισμένος λάβει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email ) με θέμα: Ενημερωτικό σημείωμα αναγγελίας σύμβασης ασφαλισμένου υπαγόμενου στη διάταξη της παρ.9 τού άρθρο 39 ν.4387/2016., καλείται να κάνει αποδοχή των όρων σύμβασης, όπως αυτοί δηλώθηκαν από τον αντισυμβαλλόμενο – εργοδότη. 
Η είσοδος στην υπηρεσία Ενημέρωση Ασφαλισμένων για Συμβάσεις Παρ. 9, Άρθρ. 39 Ν.4387/2016 (Δ.Π.Υ.) γίνεται με τους κωδικούς που διαθέτει ο ασφαλισμένος για την είσοδο στις υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ.
Δείτε εδώ τις οδηγίες χρήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.