HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Αλησμόνητη... ματσάρα

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε και ως... φωτιά, το Σκεπαστό κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύ σημαντικό βαθμό (2-2) στην έδρα της Αναγέν...

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε και ως... φωτιά, το Σκεπαστό κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύ σημαντικό βαθμό (2-2) στην έδρα της Αναγέννησης που κρατά στο +5 την διαφορά από τους διώκτες του για την προνομιούχο θέση.
Η αναμέτρηση μπορούμε να πούμε πως τα είχε όλα αφού μπήκαν τέσσερα γκολ, υπήρξαν δύο δοκάρια, μία αποβολή και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το ματς ξεκίνησε ουσιαστικά στο 24΄ με το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους του Βασίλη Σκέντζου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμασιάδη. Στο 52΄ ήταν η σειρά του Σκεπαστού να βρεί το δοκάρι με τον Μανίκα.
Η ομάδα της Συμπολιτείας «άνοιξε» το σκορ με τον Τριανταφύλλου,  αλλά στο 58΄ ο Μάκης Βραχλιώτης ισοφάρισε. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Τσέντζος έκανε το 2-1 για την Αναγέννηση και στο τελευταίο λεπτό του ματς ο Δραγούτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Ευαγ. Βορύλλας (84΄ Π. Τραγότσαλος), Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Μπερτσουκλής, Δραγούτης, Καράμπελας, Βραχλιώτης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος, Ρίκκα,  Ξηρουχάκης, Ντοντάϊ, Σκέντζος (17΄ λ.τ. Στίμος), Τριανταφύλλου, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.