HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα δύσκολα δείχνει τη... φανέλα

Αν και έκανε πολλά λάθη στην τελευταία περίοδο και παραλίγο να το πληρώσει, ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από την Βιτόρια, καθώς στο πλα...

Αν και έκανε πολλά λάθη στην τελευταία περίοδο και παραλίγο να το πληρώσει, ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από την Βιτόρια, καθώς στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας επικράτησε της Μπασκόνια με 72-63 και πλέον μπαίνει για τα καλά στο... κόλπο της τετράδας.
Στο 17-11 το ρεκόρ του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, έπιασε την Φενέρ στην τέταρτη θέση και είναι για τα καλά στο κόλπο του πλεονεκτήματος. 
Έφτασε μέχρι και στους 22 πόντους διαφορά ο Παναθηναϊκός, που για τρία δεκάλεπτα έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ αλλά αγχώθηκε λίγο στο φινάλε. Κάπου εκεί όμως μίλησε ο Τζέιμς (11 π., 3 ασίστ) με δύο μεγάλα σουτ! Κορυφαίος για τους «πράσινους» ο Σίνγκλετον με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, βοήθησε πολύ και ο Γκιστ, ενώ ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι (8 πόντους και 8 ασίστ). Χάνγκα, Μπάντιντζερ και Φόιγκτμαν το πάλεψαν από τους γηπεδούχους. 
Τα δεκάλεπτα: 6-24, 21-37, 37-54, 63-72 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.