HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χιλιάδες επισκέπτες - Καμία ταλαιπωρία - Ποιοι... ευθύνονται;

 ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων, Βασίλειος Σταθούθιας Ο ανοιξιάτικος καιρός στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής πα...

 ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων, Βασίλειος Σταθούθιας
Ο ανοιξιάτικος καιρός στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας, βοήθησε πολύ ωστε να βρεθούν στα Καλάβρυτα χιλιάδες επισκεπτών. Ήταν καθομολογία ο περισσότερος κόσμος των τελευταίων ετών, αφού πάνω από τρεις χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην Αγία Λαύρα και πάνω από πέντε χιλιάδες να είναι στην πόλη των Καλαβρύτων. Όλα πήγαν τέλεια και όλοι απόλαυσαν τις εκδηλώσεις, την εντυπωσιακή αναπαράσταση και την βόλτα στην πόλη. 
Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι και κανείς, μα κανείς, δεν ταλαιπωρήθηκε για τίποτα και αυτό χάρις στην εξαιρετική οργάνωση που είχαν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων υπό την καθοδήγηση του Διοικητή, Βασιλείου Σταθούθια. Εκατοντάδες αυτοκίνητα και πολλά λεωφορεία βρέθηκαν στην ιστορική Ιερά Μονή της Αγία Λαύρα, όλοι βρήκαν θέση και έφυγαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό, το ίδιο και ο κόσμος. Ίδια εικόνα και στην πόλη των Καλαβρύτων. Πάντα ευγενικοί, βρίσκονταν παντού και έδιναν κατευθύνσεις και λύσεις και πάντα αποπνέουν ασφάλεια στους κατοίκους. Να σημειώσουμε επίσης οτι κανένα συμβάν δεν καταγράφηκε όλες τις ημέρες.
Οφειλόμενες ευχαριστίες απ όλους μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.