HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ταεκβοντό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας

Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού Ταεκβοντό εισέρχονται στον νέο Ολυμπιακό κύκλο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη σ...

Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού Ταεκβοντό εισέρχονται στον νέο Ολυμπιακό κύκλο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη συμμετοχή τους σε μεγάλες εσωτερικές και διεθνείς διοργανώσεις. Η εκκίνηση γίνεται με τη κορυφαία εκδήλωση του αθλήματος επί ελληνικού εδάφους, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί την 1η και την 2α Απριλίου στη Πάτρα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας.
Η συμμετοχή, όπως είναι φυσικό και με βάση και τη παράδοση του θεσμού αναμένεται πραγματικά πελώρια οπότε θέαμα και συναγωνισμός θα αποτελέσουν κυρίαρχα στοιχεία της διοργάνωσης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και αθλήτριες από 17 χρονών και πάνω, κάτοχοι μισής μαύρης ζώνης και άνω.
Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα με βάση τις κατηγορίες σωματικού βάρους θα ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου ενώ η κλήρωση στις 31 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.