HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Φιλικό που μύρισε... ιστορία στην Πάτρα

5.000 άτομα, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να δημιουργούν μία φοβερή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και τις κερκίδες να είναι γεμάτες ...

5.000 άτομα, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να δημιουργούν μία φοβερή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και τις κερκίδες να είναι γεμάτες από οικογένειες, παιδιά, ανθρώπους που διψούσαν να ξαναζήσουν τέτοιες μέρες, βλέποντας την Παναχαϊκή να παίζει με δυνατούς και μεγάλους αντιπάλους.
Πριν από το παιχνίδι η διοίκηση της Παναχαϊκής τίμησε τον Δημήτρη Σαραβάκο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το φιλικό είχε έναν γιορτινό χαρακτήρα από αυτή την άποψη για την Πάτρα και τους φιλάθλους της αγαπημένης της ομάδας. Στον αγωνιστικό τομέα η Παναχαϊκή παρατρυνόμενη από τον κόσμο της κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της και έπαιξε σαν ίσος προς ίσο, με τον μεγάλο Παναθηναϊκό.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος με τον Βλαχοδήμο στο 44’ να ανοίγει το σκορ, με απευθείας φάουλ. Η Παναχαϊκή ισοφάρισε στο 55’ με τον Μωραίτη να κρεμάει τον Κοτσόλη, κάνοντας το 1-1.
Στη συνέχεια όμως ο ΠΑΟ αξιοποιώντας λάθος της άμυνας έκανε το 1-2 με τον Βιγιαφάνες, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τελάντερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Παναχαϊκή(Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης και Σπανός.
Παναθηναϊκός(Ουζουνίδης): Στιλ, Χουχούμης, Ρέις, Μπουμάλ, Λέτο, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο, Βλαχοδήμος, Μόλινς και Κουτρουμπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.