Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Συνδέσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας στη Γ. Π. Αστυνομική Δ.Δυτικής Ελλάδας

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  Αποστράτων Συνταξιούχων  Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο Άγιος Λεόντιος », κ. Αναστάσιος ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ  συνοδ...

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  Αποστράτων Συνταξιούχων  Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας « Ο Άγιος Λεόντιος », κ. Αναστάσιος ΚΑΤΣΩΝΟΠΟΥΛΟΣ  συνοδευόμενος από τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, επισκέφθηκαν σήμερα (29-3-2017) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Αδαμάντιο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
Οι απόστρατοι αστυνομικοί ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδα, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ο Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι: « οι απόστρατοι συνάδελφοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αστυνομικής οικογένειας, ενώ η εμπειρία τους και οι διδαχές τους έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην πρόοδο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.