HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Λευκή" ισοπαλία σε μία κατάμεστη Αγυιά

Παρά το γεγονός πως η Παναχαϊκή είχε την κατοχή και τις καλύτερες φάσεις στην αναμέτρηση με την Βάρδα , δεν πήρε το "τρίποντο" ...

Παρά το γεγονός πως η Παναχαϊκή είχε την κατοχή και τις καλύτερες φάσεις στην αναμέτρηση με την Βάρδα, δεν πήρε το "τρίποντο" και παρέμεινε πρώτη με την ίδια διαφορά από τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην δεύτερη θέση.
Η ομάδα είχε δοκάρι στο 64' με τον Λουμπαρδέα, όμως δεν ήταν αυτή η μοναδική της ευκαιρία. Μεγάλες ευκαιρίες έχασε η Παναχαϊκή με τον Σιαλμά στο 5’ με τον Στεργίδη στο 18’, με τον Μπουρλάκη στο 26’, στο 55’ με τον Λουμπαρδέα, τον Μπουρλάκη στο 67’ και τον Σιαλμά στο 74΄.
Η Βάρδα για να πάρει βέβαια τον βαθμό της ισοπαλίας χρειάστηκε να κάνει και τις ανάλογες καθυστερήσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους παίκτες της να πέφτουν στο έδαφος συνεχώς και τους οργανωμένους της Παναχαϊκής να αντιδρούν. Ο διαιτητής κράτησε εφτά λεπτά καθυστέρηση, όμως η μπάλα δεν έμπαινε έτσι και αλλιώς.
Παναχαϊκή(Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (61’ Μαστραντωνάκης), Φωτάκης, Ελευθεριάδης (84’ Σπανός), Μπουρλάκης, Σιαλμάς (68’ Μωραίτης).
ΠΑΟ Βάρδας(Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Κοκκίνης, Πολίτης Γ., Καρούτης, Μητρόπουλος (46’ Γούρμας), Ντόμας, Σαμπανέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.