Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλοπή χρυσής βέρας και μια κάθειρξη δέκα ετών που εκκρεμούσε

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ  για ναρκωτικά.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών και Νομοθεσία περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά και μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 33χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης από κοσμηματοπωλείο που βρισκόταν σε λειτουργία  μια χρυσή βέρα αξίας 250 ευρώ. Από τη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι λίγη ώρα νωρίτερα ο δράστης με την ίδια μεθοδολογία είχε αφαιρέσει από ιδιοκτήτη άλλου καταστήματος το κινητό του τηλέφωνο.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.