HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Γράφτηκε... ΕΠΟΣ από την Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα με την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών, νικούσε 3-1 στο 87’ και με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά έφτασε στο 6-1 και προκρίθηκ...


Η Μπαρτσελόνα με την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών, νικούσε 3-1 στο 87’ και με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά έφτασε στο 6-1 και προκρίθηκεε. Η «μπλαουγκράνα» βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 49’, αλλά και με 5-1 στο 90’ αφού η Παρί είχε πετάξει μετά το 62’ όταν έκανε το 3-1 δύο ευκαιρίες για το 3-2, με δύο γκολ του Νεϊμάρ στο 88’ και στο 90’ έκανε το 5-1 κι έβαλε φωτιά στα 5’ καθυστερήσεων. Ο Σέρχι Ρομπέρτο το 6-1 από ασίστ του Βραζιλιάνου και πρόκριση για την Μπάρτσα.
Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς (84’ Αντρέ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ινιέστα (66’ Αρντά Τουράν), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Ραφίνια (76’ Σέρχι Ρομπέρτο), Μασεράνο, Ουμτιτί 
Παρί:Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουϊντί, Λούκας Μόουρα (55’ Ντι Μαρία), Καβάνι, Ντράξλερ (75’ Οριέ) 

Έπαιξε μπαλάρα και έβαλε τέσσερα η Ντόρτμουντ
Η ομαδάρα του Τούχελ, με τον απίθανο Ομπαμεγιάνγκ να κάνει χατ-τρικ, διέλυσε με 4-0 την Μπενφίκα και προκρίθηκε (με συνολικό σκορ 4-1) στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θύμισε την μεγάλη ομάδα του ’63 η Μπορούσια, που είχε επίσης αποκλείσει τους Πορτογάλους τότε, και οι οπαδοί της είχαν σηκώσει πρωτοσέλιδα σε κορεό πριν την έναρξη του αγώνα! 


Borussia Dortmund vs Benfica All Goals... από giorgio-palamaru

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.