HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Γυμνάσιο Κλειτορίας στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων - Ευχαριστίες της σχολικής κοινότητας

Το Γυμνάσιο Κλειτορίας, στις 16 Μαρτίου 2017, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπου δόθηκε η ...

Το Γυμνάσιο Κλειτορίας, στις 16 Μαρτίου 2017, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να κάνουν το πρώτο μάθημα χιονοδρομίας. 
Σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κλειτορίας κα Βασιλική Παπουτσή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σχολικής κοινότητας για την  άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους και της άψογη για την φιλοξενία. Αναλυτικά αναφέρει: 
"Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Κέντρου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και τη δωρεάν διάθεση εξοπλισμού, καθώς και το προσωπικό του Κέντρου για την άψογη οργάνωση και την ευγένεια με την οποία μας υποδέχθηκε. 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις ιδιωτικές σχολές χιονοδρομίας (ALTITUDE SNOW SPORTS SCHOOL, 4 SEASON OUTDOOR, RTM HELMOS SKI SCHOOL) οι οποίες μας διέθεσαν δωρεάν εκπαιδευτές για την υλοποίηση του μαθήματος και μας βοήθησαν ώστε να κυλήσει η ημέρα μας ομαλά και αποδοτικά. Έτσι στο τέλος οι μαθητές μας έφυγαν από το χώρο ενθουσιασμένοι και με θετικά συναισθήματα για το άθλημα, που αν και υπάρχει στο Δήμο μας, πολλοί λίγοι από εμάς το έχουν επιχειρήσει. Χωρίς την συνδρομή τους θα ήταν αδύνατη η επίσκεψή μας. Ευχαριστούμε επίσης τους εκπαιδευτές μας για το εξαιρετικό μάθημα και την απεριόριστη υπομονή που επέδειξαν.
Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ στον Κο Κωνσταντίνο Κακκαβά, ο οποίος υπήρξε εμψυχωτής της προσπάθειάς μας αυτής, βοήθησε στην οργάνωσή της και μας διέθεσε τον εαυτό του, εκπαιδεύοντας και καθοδηγώντας τους «προχωρημένους» στο άθλημα μαθητές μας.
Ελπίζουμε και σε περαιτέρω συνεργασία."
Η Διευθύντρια
Βασιλική Παπουτσή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.