HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βάφτηκε "πράσινο" και… εύκολα το αιώνιο ντέρμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πανέμορφο γκολ του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του κακού Ολυμπιακού, που αν δεν είχε τον Καπίνο, θα 'χε φύγει με βαρύ σκ...

Με πανέμορφο γκολ του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του κακού Ολυμπιακού, που αν δεν είχε τον Καπίνο, θα 'χε φύγει με βαρύ σκορ από τη Λεωφόρο. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κυριάρχησαν απόλυτα και το τελικό 1-0 κρίνεται πολύ φτωχό αν αναλογιστεί κανείς την ολοκληρωτική εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι.
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνες (76’ Λουντ), Εμποκού (86’ Μπουμάλ), Κλωναρίδης (76’ Λέτο), Μπεργκ 
Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρομαό, Μάρτινς (57’ Ανδρούτσος), Τσόρι (63’ Φορτούνης), Ελιουνούσι (81’ Καρντόζο), Σεμπά, Ανσαριφάρντ 

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ νίκησε με γκολ του Πέλκα τον Πανιώνιο στην εκπνοή της αναμέτρησης και μείωσε την απόσταση από την κορυφή, ενώ ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να επωφεληθεί της ήττας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.
Στο ματς στα Πηγάδια, η Ξάνθη ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Λεβαδειακό σε μία αναμέτρηση που είχε φάσεις και γκολ και πρόσφερε θέαμα αλλά και έναν πολύτιμο βαθμό στους φιλοξενούμενους στη συνέχεια.
Επίσης ισόπαλο ήρθε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το ΠΑΣ Γιάννινα που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.