Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόεδρος Ένωσης τεχνικών ΔΕΗ: Θα κατεβάσουμε τους διακόπτες

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ προανήγγειλε ο πρόεδρος της ένωσης τεχνικών του ομίλου του μεγαλύτερου σωματείου της ΔΕΗ κ. Κώστα...

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ προανήγγειλε ο πρόεδρος της ένωσης τεχνικών του ομίλου του μεγαλύτερου σωματείου της ΔΕΗ κ. Κώστας Μανιάτης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή για το θέμα της πώλησης της ΔΕΗ, ο κ. Μανιάτης ανέφερε: «Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν τον τροπο με τον οποίο θα αντιδράσουν στην πώληση της ΔΕΗ αν τελικά εισαχθεί στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές».
Στην ερώτηση αν επαναληφθούν ίδιες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ οπως στο παρελθόν με κατέβασμα του διακόπτη και τη διακοπή ρεύματος, απάντησε: «Φυσικά. Οι εργαζόμενοι εχουν δικαίωμα της απεργίας οχι για τους εαυτούς τους αλλά για τη χώρα και την επιχείρηση. Οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν σε πιο σημείο βρίσκεται η χώρα μας και θα αντισταθούν στην εποχή των μνημονίων οταν οι δανειστές τοκογλύφοι οπως ειπε θέλουν να αγοράσουν τα λιγνιτορυχεία της ΔΕΗ».
Αναφερόμενος στις συζητήσεις με τον κ. Σταθάκη, ο πρόεδρος της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ , είπε για τον υπουργό ενέργειας, οτι ελπίζει στο τέλος οπως τους εξήγησε οτι θα εξαιρεθεί απο τις απαιτήσεις των δανειστών το κομμάτι της ενέργειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.