HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Έριξε "ντόρτια" και πάει για άνοδο

Δεν σταματάει πουθενά το Σκεπαστό και με την νέα του ευρεία νίκη με 4-0 παραμένει σε ψηλές πτήσεις. Άλλωστε βρίσκεται στην προνομιούχο πε...

Δεν σταματάει πουθενά το Σκεπαστό και με την νέα του ευρεία νίκη με 4-0 παραμένει σε ψηλές πτήσεις. Άλλωστε βρίσκεται στην προνομιούχο πεντάδα και στο +4 από την Αναγέννηση /Αίαντα.
Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Μαγούλη κατάφεραν στο 9΄ να σκοράρουν με τον Μανίκα, που σκόραρε μάλιστα για 3ο διαδοχικό παιχνίδι. Όμως συνέχισαν την επιθετική τους αυτή πρωτοβουλία και στο 25΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Δραγούτη.
Στην επανάληψη συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, έτσι στο 81΄ με τον Μπαρκλέσιας και στο 86΄ με τον Μηλιάκη.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Βασιλακόπουλος, Κωτούλας (55΄ Π. Μπάλιος), Ευαγ. Βορύλλας, Μηλιάκης, Παπαγιαννόπουλος (62΄ Μπαρκλέσιας), Μονοκρούσος, Π. Τραγότσαλος, Δραγούτης, Μανίκας (73΄ Ν. Μπάλιος), Καράμπελας.

 ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος, Ι. Ασημακόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος (65΄ Χερτσέκου), Μερτής, Λουλάϊ, Αγγελόπουλος (65΄ Αναστασόπουλος), Ρηγόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος (46΄ Αντωνακόπουλος), Γκέργκε, Μπούζι, Μακάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.