Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπόθεση Φορτούνη η πρόκριση

Σε ένα δύσκολο ματς για γερά νεύρα ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, έμεινε πίσω στο σκορ αλλά η είσοδος του Φορτούνη άλλαξε τα δεδομένα. Ο Έλλ...

Σε ένα δύσκολο ματς για γερά νεύρα ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, έμεινε πίσω στο σκορ αλλά η είσοδος του Φορτούνη άλλαξε τα δεδομένα. Ο Έλληνας μέσος με μια ασίστ (γκολ Ρομαό) και ένα γκολ υπέγραψε φαρδιά πλατιά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Το 0-0 του πρώτου αγώνα προμήνυε ένα πολύ αμφίρροπο ματς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες (Λαζαρίδης 88'), Τόνσο, Πλατέλλας, Λημνιός (Ντιγκινί 81'), Ντάουντα (Λε Ταλέκ 56')
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέϊρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρομαό, Ανδρούτσος (Ρέτσος 80'), Μανθάτης (Νικολάου 85'), Ελιουνούσι (Φορτούνης 56'), Σεμπά, Ανσαριφάρντ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.