HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ματς... "φωτιά" με τον πρωτοπόρο

Τα Καλάβρυτα , που στο προηγούμενο παιχνίδι τους νίκησαν εκτός έδρας τον Μέγα Δικέφαλο, υποδέχονται το Σάββατο στις 16.00 την ομάδα του ...

Τα Καλάβρυτα, που στο προηγούμενο παιχνίδι τους νίκησαν εκτός έδρας τον Μέγα Δικέφαλο, υποδέχονται το Σάββατο στις 16.00 την ομάδα του Δαβουρλή Κ.92, με στόχο την διεύρυνση του σερί τους.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γιαννόπουλου βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και τον τελευταίο καιρό το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν ανταμείβεται και με βαθμούς. Παράλληλα οι μεταγραφικές κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (Δημόπουλος, Σταματόπουλος), έχουν προσφέρει τις λύσεις που χρειαζόταν ώστε να "ξεκλειδωθεί" ολόκληρη η ομάδα.
Στην αντίπερα όχθη ο Δαβουρλής Κ.92 είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Κατηγορίας, έχοντας συλλέξει 40 βαθμούς.
Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την σεζόν, οι Πατρινοί είχαν επιβληθεί με 2-1 σε ματς που διεξήχθη τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.