HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μετά την μεγάλη επιτυχία, θεσμός πλέον το Καλαβρυτινό Καρναβάλι

Παιδικά χαμόγελα, χρώματα, στολίδια, χοροί, κέφι και ζωντάνια, ¨αναστάτωσαν¨ τη πόλη των Καλαβρύτων, την Κυριακή της Αποκριάς στις 19 Φλ...

Παιδικά χαμόγελα, χρώματα, στολίδια, χοροί, κέφι και ζωντάνια, ¨αναστάτωσαν¨ τη πόλη των Καλαβρύτων, την Κυριακή της Αποκριάς στις 19 Φλεβάρη 2017, στο πρώτο σύγχρονο Καλαβρυτινό Καρναβάλι. Οι τυχεροί, κάτοικοι και επισκέπτες, πολλοί. Φόρεσαν ένα καπέλο, πήραν μια σφυρίχτρα (προσφορά των διοργανωτών), έγιναν όλοι παιδιά και οι χοροί στην πλατεία κράτησαν ώρες. Μια ιδέα, μια παρέα, ¨πεντ΄έξι νομάτοι¨, συνεργασία -προγραμματισμός. Και ιδού το αποτέλεσμα: Μια ανάσα αισιοδοξίας στην πόλη μας. 
Βοήθησαν όλοι και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα:
- Ο δήμος Καλαβρύτων, και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Γιώργος Λαζουράς, παρών και ενθουσιασμένος στην εκδήλωση, παρών και στην οικονομική στήριξη με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.
- Η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, οι υπάλληλοι του Δήμου.
- Τα μέλη των συλλόγων γονέων που εργάστηκαν και κόπιασαν για να ¨βγει¨ η ομορφιά που απολαύσαμε. 
- Η κα Ρία Τσαβαλά, που με μεράκι έφτιαξε τις στολές των γκρουπ.
- Οι Καλαβρυτινοί και οι επισκέπτες που με την παρουσία τους έδωσαν ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση. Και πάνω από όλα:
- Τα παιδιά. Τα παιδιά που πάντα βρίσκουν τρόπους να μας διδάσκουν το ¨μάθημα της ζωής¨ ! ! !

Είναι αλήθεια ότι η επιτυχία της εκδήλωσης πήγε μπροστά από τους στόχους μας. Μας ξεπέρασε. Χρέος να την ακολουθήσουμε. Αρχίζουμε από τώρα την προετοιμασία για του χρόνου. Για την Κυριακή της Αποκριάς του 2018. 
Ξέρουμε ότι θα είμαστε πάρα πολλοί. Τα μηνύματα από Καλαβρυτινούς δεν έχουν σταματημό: …του χρόνου θα ντυθούμε και μείς. Σύλλογοι και φορείς ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν με δικά τους γκρουπ.
Ξέρουμε ότι θα είμαστε πάρα πολλοί. Και στην προετοιμασία. Και στην παρέλαση στον πεζόδρομο. Και στους χορούς στην πλατεία των Καλαβρύτων.
τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.