HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα Αντιδημάρχου Κλειτορίας Βασίλη Καρρά

Με την ανακοίνωση των αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά  για την δεύτερη διετία, ο  Βασίλειος Καρράς, που παραμένει Αν...

Με την ανακοίνωση των αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά  για την δεύτερη διετία, ο Βασίλειος Καρράς, που παραμένει Αντιδήμαρχος Κλειτορίας,  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά, για την τιμή που μου έκανε για άλλη μια φορά, αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, στην κοινή μας προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο.
Μέσα από ένα καθημερινό και δύσκολο αγώνα, με τα όποια λάθη ή παραλήψεις, θεμελιώσαμε σε ισχυρές βάσεις τον Καλλικρατικό Δήμο Καλαβρύτων και δική μου υποχρέωση είναι να συνεχιστεί και να βελτιωθεί  η καθημερινή παρουσία δίπλα στους συμπολίτες μας, σε μια διαρκή προσπάθεια αναζήτησης των καλύτερων λύσεων στα προβλήματα του Δήμου, της Κοινωνίας και της καθημερινότητας.
Θα συνεχίσω να εργάζομαι αδιάλειπτα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας, στην προσπάθεια μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.