HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ισοπαλία ο Πανιώνιος με την ΑΕΚ στο "ματς της χρονιάς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Πανιώνιος να είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από τέσσερις σερί νίκες και η ΑΕΚ μετά από δύο, ωστόσο, εάν κάποια ομάδα μπορεί ...

Μπορεί ο Πανιώνιος να είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από τέσσερις σερί νίκες και η ΑΕΚ μετά από δύο, ωστόσο, εάν κάποια ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κερδισμένη από το ισόπαλο 1-1 αυτή είναι της Νέας Σμύρνης. Διότι με το βαθμό το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πλησίασε στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ η Ένωση έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την 5η της κατάταξης, Ξάνθη κι έχασε έδαφος στη μάχη για τα play off.
Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου στην εφετινή του πορεία, ο Σπύρος Ρισβάνης, ενώ είχε τη μπάλα στην κατοχή του έκανε τραγικό σφάλμα, ο Μάνταλος χωρίς καμία χρονοτριβή έδωσε στον Αραούχο κι ο Αργεντινός «σκότωσε» τον Γιαννιώτη.
Την τελευταία στιγμή, όμως, ο Τασουλής έβαλε το πόδι του στο κοντινό πλασέ του Σουηδού κι έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα, κέρδισε... μέτρα στο γήπεδο με το... καλημέρα και στο 59΄ αξιοποίησε τη συμμετοχή του με την κεφαλιά του Μασούρα, μετά την εξαιρετική σέντρα του Βλάχου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (80΄ Ταπόκο), Μασούντ, Φούντας (45΄λ.τρ. Γεσίλ), Μπεν (90΄+1 Γκιοατά)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (84΄ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (66΄ Αλμέιδα), Αραούχο (79΄ Μπακασέτας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.