Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οκτώ... "τρομοδέματα" στα ΕΛΤΑ με αποδέκτες πρόσωπα σε ευρωπαϊκές χώρες

Οκτώ ύποπτα δέματα που εκτιμάται ότι είναι παγιδευμένα, σαν τους δύο φακέλους που έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για τον...

Οκτώ ύποπτα δέματα που εκτιμάται ότι είναι παγιδευμένα, σαν τους δύο φακέλους που έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στο Παρίσι, βρέθηκαν σήμερα και κατασχέθηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Τα πακέτα αναγράφουν ως παραλήπτες αξιωματούχους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Με την υπόθεση ασχολείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Το ένα «τρομοδέμα» είχε αποδέκτη τον Ντάισελμπλουμ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα οκτώ ύποπτα δέματα που βρέθηκαν σήμερα και κατασχέθηκαν από την ελληνική αστυνομία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, είχε αποδέκτη τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Να σημειώσουμε ότι τα οκτώ ύποπτα πακέτα ανέγραφαν ως παραλήπτες αξιωματούχους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και με την υπόθεση ασχολείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.